Wandelcoach

Waarom is wandelen in de natuur zo belangrijk? Het is goed voor je gezondheid, het is goed voor je geest en het is goed voor je humeur. Wandelen in de natuur is ook goed voor het verwerken van rouw en daarmee wil ik jou graag helpen. 

Samen in de natuur kan ik een luisterend oor bieden of juist jou bemoedigen. Wij kunnen praten of stil zijn, terwijl wij in alle rust genieten van de natuur. Net waaraan jij behoefte hebt. 

Tijdens een wandeling lopen wij naast elkaar, dit betekent dat je niet steeds oogcontact hoeft te maken en er makkelijk stiltes vallen. Dat is niet erg, het geeft je juist ruimte om de omgeving in je op te nemen of om na te denken.

De natuur is een belangrijk aspect bij het verwerken van rouw. In de natuur vinden wij de rust, de ruimte en de ontspanning. Wandelen in de schepping van God kan je meer in verbinding brengen met God, de omgeving en jezelf. En symbolen en metaforen uit de natuur kunnen tot inzichten leiden.

Wil je in beweging komen? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

De prijs van een wandelsessie hangt af van verschillende factoren, zoals de duur van de sessie en de locatie.