Ga naar de inhoud
Wandelcoach rouw

Wandelcoach om je te begeleiden op je rouwreis

Waarom is wandelen in de natuur zo belangrijk? Het is goed voor je gezondheid, het is goed voor je geest en het is goed voor je humeur. Wandelen in de natuur is ook goed voor het verwerken van rouw en zet je echt in beweging. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal en het voordeel daarvan is dat tijdens het wandelen er ook endorfine vrij komt die ervoor zorgt dat je positiever wordt.

Het bijzondere van een wandelcoach is dat het niet uit maakt als het een keer stil valt als je bijvoorbeeld een vraag beantwoord. Door even wat langer na te denken tijdens het wandelen kom je vaker tot betere en mooiere inzichten.

Wat doe je bij een wandelcoaching?

De natuur is een belangrijk aspect bij het verwerken van rouw. In de natuur vinden wij de rust, de ruimte en de ontspanning. Wandelen in de schepping van God kan je meer in verbinding brengen met God, de omgeving en jezelf. En symbolen en metaforen uit de natuur kunnen tot inzichten leiden.

Samen in de natuur kan ik een luisterend oor bieden of juist jou bemoedigen. Wij kunnen praten of stil zijn, terwijl wij in alle rust genieten van de natuur. Net waaraan jij behoefte hebt.

Neem contact op

Wil je in beweging komen? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

De prijs van een wandelsessie hangt af van verschillende factoren, zoals de duur van de sessie en de locatie.

    Wandelen in de natuur