Bemoediging tijdens verdriet en rouw

Boek: Je hoeft het niet alleen te doen

Je hoeft het niet alleen te doen’ is de belangrijkste boodschap van mijn verhaal en de titel van mijn boek. In dit boek beschrijf ik mijn rouwreis nadat ik op 49-jarige leeftijd mijn grote liefde André verloor aan de slopende ziekte ALS en alleen achterbleef met onze 3 dochters. Ik beschrijf hoe ik worstelde met verlies en rouw en dreigde te verdrinken in de donkere golven, maar ook hoe ik gered werd toen God mij de helpende hand toestak en ik besloot Hem bij mijn rouw te betrekken. In 52 korte hoofdstukken deel ik mijn ervaringen en verhalen uit de praktijk en de bemoedigende lessen die God mij onderweg leerde. Ik hoop dat het jou ook helpt bij het verwerken van jouw rouw na het verlies van een dierbaar persoon uit jouw leven. 

Boek: Je hoeft het niet alleen te doen

Ben je geïnteresseerd in mijn boek? Hier vind je meer informatie over mijn boek:

  • Titel boek: Je hoeft het niet alleen te doen
  • Auteur: Angenita Wesselius – Hulscher
  • ISBN: 978 33802 355
  • Prijs: € 19,90
  • Uitgavedatum: September 2020
  • Uitgever: Ark Media (Royal Jongbloed)
  • Verzendkosten: € 3,90
  • Spotify muzieklijst: onderaan deze pagina


“Ik kende Angenita’s verhaal over hoe ze haar grote liefde André in liefde kon loslaten na een slopende ziekte vanuit mijn boek ‘TROOST, als je iemand mist’. Nu heeft Angenita zelf haar hele rouwproces beschreven en hoe God er voor haar was toen ze Hem nodig had. Waarmee Angenita anderen wil bemoedigen.”

Hella van der Wijst, auteur van ‘TROOST als je iemand mist’, presentator theatervoorstelling ‘Liefde & Troost’ en voorheen onder andere ‘Ik mis je’ en ‘De wandeling’.


“Verhalen over het missen van een geliefde kunnen niet vaak genoeg verteld worden. Want door het verdriet heen proef je de oneindige liefde voor hen die niet meer bij ons zijn. In de verhalen zit herkenning en troost. Wetend dat rouwen voor iedereen verschillend is helpt het om te weten dat je niet alleen bent in het voelen van het gemis. Dat merk ik als ik gasten spreek voor het programma ‘Ik mis je’. En ook de verhalen uit het leven van Angenita laten zien dat er door alles heen Troost te vinden is.”

Arjan Lock, directeur Evangelische Omroep

God reikt je de hand

Wil je het boek bestellen?

Het boek is via deze site te koop en ook te bestellen via elke boekhandel.
In onderstaand formulier kun je jouw gegevens achterlaten. Ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen omtrent de levering en de betaling van het boek. 

    Dank je wel voor je interesse in dit boek en je bestelling via deze website. Ik hoop dat het boek je tot steun kan zijn op het pad van rouw en verlies dat je moet bewandelen, en je onderweg kan bemoedigen. Ik wens je veel zegen op je reis.